Openbare avond met Ria Groothuijse.

Na een lange periode dat we geen bijeenkomsten mochten/konden houden, dan nu eindelijk weer een avond gehad waar we op terug kunnen zien.
Donderdag 3 februari mochten we bij onze vereniging het medium Ria Groothuijse begroeten.
Gonnie Hin, onze voorzitter, heette bij aanvang van de avond iedereen welkom en met name Ria Groothuijse. Daarbij deelde  Gonnie mee dat er mogelijke ontwikkelingen zijn omtrent de toekomst van “De Bovenkruier” en daarbij de gevolgen voor onze vereniging.
Bij onze vereniging is het de gewoonte om te beginnen met het zingen van een lied. De keuze werd voor deze avond het lied “Macht Der Liefde”. Daarna werd  er een korte ziekendienst gehouden die muzikaal ondersteund werd door Wim Rob. Voor deze ziekendienst werd door Gonnie extra aandacht gevraagd voor een aantal personen, voor jezelf en de vereniging.

Na de ziekendienst werd het woord aan Ria gegeven. Ria behandelde diverse voorwerpen die voor haar waren neergelegd doormiddel van psychometrie en aangevuld met helderziende waarnemingen.
Na elke boodschap kreeg men de mogelijkheid om nog een vraag te stellen. Enkele vragen werden niet gesteld, omdat het antwoord regelmatig in de door Ria gebrachte boodschap zat.
De boodschappen van Ria waren zo raak, zuiver en helder en soms ook wel met dosis humor.

Na de pauze werd, voordat Ria aan het tweede gedeelte begon, het lied “Blijheid” gezongen.

Ook aan deze mooie avond kwam een eind. Gonnie bedankte Ria voor de mooie avond die zij voor ons heeft gebracht, aangevuld met een boodschap voor Ria,

Als afsluiting werd het lied “Abba Vader” gezongen met een collecte voor de leden.

 

Ria heel veel dank voor de geweldig mooie en zuivere avond die jij verzorgde en we hopen elkaar weer eens te mogen ontmoeten.

 

Namens het bestuur,
Wim Rob